Farkasfivér blogja

Hazafiság, politika, egyebek

Friss topikok

  • Farkasfivér: @Gutierrez: Köszönöm Látogasd meg új blogomat, ahol több szerzővel közösen viszek a turul-naplok.... (2010.04.04. 09:08) A hazafiság

Linkblog

Archívum

HTML

Nemzeti radikalizmus

2009.06.01. 20:08 | Farkasfivér | Szólj hozzá!

Adjon az Isten!


 

Mi is a nemzeti radikalizmus lényege? A válasz igen egyszerű a radikálisan rossz helyzetet, csak radikális módszerekkel lehet kezelni. A sokszor emlegetett példa erre, egy haldoklót nem fájdalomcsillapítóval kezelünk, hanem, ha szükséges megműtjük. A nemzeti radikalizmus nem arról szól, hogy törjük szét az autókat az utcán, hanem arról, hogy a problémákat a felszín kapargatásával nem lehet kezelni, le kell nyúlni a probléma gyökeréig. Magyarország problémáit talán nem szükséges felsorolni, de azért a teljesség igénye nélkül a fontosabbakat mégis felsorolom:

- 2011-től a termőföld szabadon eladható uniós államoknak, ha ez megtörténik palesztinokká válunk saját hazánkban.

- Politikai és gazdasági bűnözés ami ezer meg ezer szállal kötődik egymáshoz

- Cigánybűnözés ami nem azt jelenti, hogy minden cigány bűnöző, ahogy a cigányzene sem azt jelenti, hogy minden cigány zenész. Ez ugyanolyan kriminológiai fogalom, mint a fehérgalléros bűnözés, női bűnözés, gyerekbűnözés, orosz maffia, olasz maffia, stb.

- A nemzettudat hiánya

- Az államadóság amit, ha nem tárgyalunk újra az ország beledöglik

- A kultúra, oktatás, vallás tudatos rombolása

- A mezőgazdaság szétrombolása

- Népességfogyás

Nem is sorolok fel többet van még néhány probléma, ebből is világosan látszik, hogy a helyzet radikálisan rossz, hogy Vona Gábort idézem " A káposzta elfogyott, a kecske pedig éhen döglött". Ezen problémákat gyökeresen fel kell számolni radikális módszerekkel, hísz másképp elvész-e szent föld. A nemzeti radikálisok célja, hogy Magyarország egy virágzó gazdag ország legyen, hísz ehhez minden feltételünk megvan: a kiváló termőföld (ami óvatos becslések szerint minimum 30 millió embert tud ellátni élelemmel), csodálatos ívó és termál vízkincs ami a jövő aránya. Röviden ennyi jutott eszembe ma a nemzeti radikalizmusról.


 

Szebb Jövőt!

Farkasfivér.

 

Címkék: haza nemzeti radikaliznus

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasfiver.blog.hu/api/trackback/id/tr641157550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása